Home » Guides » Vælg LED G9 til dine lamper næste gang, du køber pærer

Vælg LED G9 til dine lamper næste gang, du køber pærer

Der findes et hav af forskellige muligheder for at købe pærer til sine lamper, og det kan nogle gange være en smule svært at gennemskue, hvilken slags man skal købe med sig hjem. Det kan være alt fra almindelige glødepærer til sparepærer. Med LED-pærer får man en holdbar og meget energibesparende pære, som vil være god for både miljøet og for ens egen elregning. En LED G9 model vil desuden være dæmpbar, hvilket vil sige, at man kan bruge forskellige dæmpeaggregater til at dæmpe belysningen fra selve pæren, hvilket er en utrolig smart og meget hyppigt anvendt funktion i de danske hjem i dag. Der er altså mange gode grunde til at overveje at købe en LED pære næste gang, eller sågar en LED G9, hvis man også kunne tænke sig den lysdæmpende funktion i sine stuer derhjemme.

LED G9 har lang levetid

Udover det deciderede og faktiske energiforbrug er det også vigtigt for mange folk, at deres pærer har lang levetid. Det vil sige, at de kan brænde i rigtig, rigtig mange timer, førend de skal skiftes ud. En LED G9 pære har en levetid på anslået 20.000 timer, hvilket jo rækker utroligt længe – og særligt hvis man er opmærksom på kun at tænde for lyset, når man befinder sig i rummet og rent faktisk har brug for det. Her er altså endnu en fordel at finde med en LED G9 pære, hvis man investerer i sådan én til sine lamper derhjemme. Med den lange levetid skal man nemlig ikke tænke på at skifte dem så ofte.

God og sikker varmeafledning med LED G9

Med en LED G9 til hjemmet kan man også være sikker på, at pæren vil have god varmeafledning, fordi den har en sokkel af keramik. Man skal altså ikke være bekymret for, at noget smelter, eller at pæren bliver overophedet. Den gode varmeafledning med en sokkel af keramik giver altså også en større tryghedsfaktor til LED G9, således at man ikke skal bekymre sig om at have den tændt i længere tid af gangen, hvis man for eksempel er hjemme en hel, lang aften og har lyset tændt i mange rum. Alt i alt er der altså mange gode grunde til at overveje at købe LED pærer til sit hjem, når man næste gang skal ud og finde pærer til sine lamper derhjemme. Man kan både være med til at passe på miljøet, fordi de er energibesparende, samtidig med at man også passer på sit eget energiforbrug i hjemmet. Derudover er de smarte og praktisk med mulighed for dæmpende funktion, og de har en sikker varmeafledning, fordi de sidder på en sokkel af keramik.