Home » Guides » Få besøg af gardinbussen hjemme hos dig

Få besøg af gardinbussen hjemme hos dig

Efterhånden vil bolighusene gøre meget for at sælge til dig som kunde. Derfor kommer der hele tiden nye initiativer, som gør det nemmere for dig som kunde at købe eller beslutte dig for, at du vil handle hos det bestemte bolighus eller specialbutik. En af de ting er, at de i langt højere grad gerne vil komme hjem og hjælpe med forskellige ting. Det kan være alt lige fra opsætning af køkkenet, som man har købt hos forhandleren, opsætning af gardiner eller måske en ekstra service, som at de kommer og tjekker ovnen et halvt år efter, den er blevet sat op. Og ofte er det også enten meget billigt eller direkte gratis for dig som kunde, fordi de gerne vil have, at du køber hos dem igen.

 

En af de ting, som både bolighuse og gardinforhandlere er begyndt på, er, at de har en gardinbus, som kan komme ud til dig privat og finde ud af, hvad for nogle gardiner, der passer bedst ind i dit hjem. Vil du vide mere så se Akant.dk, de kan hjælpe dig.

Vælg et gardin

For at du kan vælge det rigtige gardin, der passer ind i din stue, måske soveværelset eller børneværelset, kan du godt gøre dig nogle tanker om, hvad det skal være for et gardin, der passer ind, allerede inden du kontakter forhandleren. Og når du så står nede i butikken, kan du måske ikke helt se det gardin eller den farve for dig, som du havde tænkt hjemme fra. Det kan være, at du ender med at købe noget helt forkert i mål eller farve, og det så slet ikke passer, når du kommer hjem.

 

Her er det, at gardinbussen kommer ind i billedet. Når du bestiller bussen hjem til dig fra den respektive forhandler, kommer en mindre eller større bus med en sælger med, som kan hjælpe dig med at vurdere, hvad der passer bedst – både i design og farver. Men også med hensyn til målene. For det kan nogle gange være det sværeste at vurdere. Og her kan en sælger, der arbejder med gardiner til dagligt, hurtigt vurdere, hvor meget gardinstof for eksempel, der passer til dét og dét vindue.

 

Og fordi forhandleren kommer i en hel minibus, så er der også rigeligt af muligheder til dig som kunde. Det kan være, I skal prøve mange forskellige farver og mønstre, og du ikke kan bestemme dig. Det kan også være, I har mange forskellige vinduer, som alle sammen skal have et nyt gardin. Og så igen kan det være, at vinduerne i dit hus er så forskellige, at det kræver både almindelige gardiner, rullegardiner og noget helt tredje. Så længe sælgeren, der kommer i bussen, ved det, så kan det helt sikkert lade sig gøre at vælge de rigtige gardiner.

Skal du bestille gardinbussen?

Men inden du ringer efter gardinbussen, så skal du måske lige overveje, om det er det rigtige. Måske skal du bare have et nyt gardin på ét enkelt vindue, og er det så nødvendigt at bestille en hel bus med forskellige gardiner og farver? Eller måske ved du lige præcis hvad et skal være for et gardin, du skal have op i vinduerne. Så er det lige så smart at tage mål og tanker med til butikken og tage en snak med sælgerne dér, og på den måde beslutte sig.

 

Måske passer gardinerne i bussen slet heller ikke til dit hjem. Hvis forhandleren slet ikke er indehaver af det specifikke stof som passer til dit specifikke vindue, så skal du måske finde en anden forhandler. Men typisk kan du få hjælp af alle typer, uanset hvor du handler dine gardiner.