Home » Guides » Styrk dine digitale evner med et IT-kursus

Styrk dine digitale evner med et IT-kursus

IT-kundskaber vægtes fortsat højere i næsten en hvilken som helst branche den dag i dag. Som medarbejder bliver det vigtigere at kunne begå sig i forskellige IT-programmer og styresystemer. Det skyldes, at langt de fleste virksomheder i dag i større eller mindre grad bruger diverse IT-systemer i de daglige arbejdsgange. Styrker du dine IT-evner, styrker du således også dine jobchancer og muligheder. Den om muligt mest effektive måde at styrke dine IT-kundskaber er ved at tage et IT-kursus.

 

Styrk dit CV

Vil du gerne styrke dit CV og dermed dine jobchancer i den branche, du arbejder inden for, er et godt sted at starte at tage et IT-kursus. IT-kundskaber er som nævnt noget, der i stigende grad efterspørges på alle dele af arbejdsmarkedet. Derfor er det noget, der i høj grad kan øge dine jobchancer. Hold eventuelt øje med, hvilke specifikke IT-kundskaber, der ofte efterspørges og sørg for at forbedre dine evner inden for disse. I dag efterspørges det på enormt mange arbejdspladser, at man kan finde ud af at begå sig i Microsofts Office-pakke. Men afhængigt af den specifikke branche, vil man også ofte opleve, at mere nicheprægede IT-kundskaber, som er relevante for den givne branche, efterspørges. Ved at sikre dig, at du kan benytte dig af disse IT-programmer, kan du sørge for at have et stærkt CV, som viser, at du besidder de evner, som arbejdsgiveren efterspørger og har brug for. Dit CV’s styrke har ofte stor betydning for, hvor gode dine chancer er for at blive udvalgt til en eventuel samtale. Det skyldes, at det er CV’et, som hurtigt og nemt kan give arbejdsgiveren et overblik over dine evner og erfaringer. Derfor sorteres mange ansøgninger fra alene på baggrund af et utilstrækkeligt CV.

Arbejder du eksempelvis i en kreativ branche – eventuelt som illustrator, vil du med sandsynlighed ofte opdage, at det efterspørges eller nævnes som værende attraktivt, hvis du kan navigere i Adobe Illustrator. Har du ikke erfaring med dette program, men vil du gerne styrke dine jobmuligheder, kan det derfor være værd at overveje at tage et kursus.

 

Illustrator kursus i København

 

Har du besluttet dig for at tage et kursus i Adobe Illustrator, kan du gøre det hos 4D. 4D er en kursus- og konsulentvirksomhed, som blandt andet afholder kurser i bange forskellige typer af IT-programmer. Blandt andet kan du tage et kursus i Adobe Illustrator. Med et Illustrator kursus lærer du at arbejde professionelt med illustrator. Kurset afholdes i forskellige niveauer, så du kan tage et kursus, der passer til dit nuværende niveau af erfaring. Er du helt grøn, når det kommer til Adobe Illustrator, kan du tage et kursus, som kan lære dig alt om programmets grundlæggende egenskaber og funktioner, mens du kan tage et udvidet kursus, hvis du allerede har kendskab til programmet og dets funktioner.

Kurserne foregår i centrum af København – nærmere bestemt på Strøget, hvor der er indrettet lokaler, der skaber de bedste mulige forudsætninger for at lære en masse. Kurset tilbydes både til enkeltpersoner, som frit kan benytte sig af den åbne tilmelding, men tilbydes også til hele virksomheder. Hver enkelt virksomhed har egne, unikke rutiner og arbejdsgange, og tilmelder du din virksomhed til kurset, vil gennemgangen af Adobe Illustrator blive tilpasset den givne virksomheds specifikke behov, ligesom der vil blive taget udgangspunkt i problemstillinger, som er særligt relevante for netop din virksomhed. Du kan tilmelde dig kurset via 4D’s hjemmeside, hvor du finder både telefonnummer og e-mailadresse.

 

Kilde: https://www.4d.dk/kurser/adobe