Home » Hus og Have » Galleri Mynewart.dk og sikringsfirmaet Sydalarm.dk: Nye iværksættere sælger malerier og alarmer

Galleri Mynewart.dk og sikringsfirmaet Sydalarm.dk: Nye iværksættere sælger malerier og alarmer

Fra galleriet Mynewart.dk og sikringsfirmaet Sydalarm.dk bliver der solgt malerier og alarmer til nær og fjern. Bag begge firmaer står to nye iværksættere.

 

Et ungt iværksætter-par fra det sydlige Jylland oprettede i starten af 2016 to firmaer – online galleriet Mynewart.dk og sikringsfirmaet Sydalarm.dk. Begge firmaer er onlinebaserede og sælger henholdsvis kunstværker i form af håndmalede malerier samt sikringsudstyr i form af tyverialarmer og videoovervågningsudstyr.

 

Parret havde formentlig ikke turde håbe på, at begge webshops i løbet af 2016 skulle opnå så stor en succes, at de i slutningen af året var i stand til at leve af deres forretninger. Dette kunne de dog, i det danskerne tilsyneladende er vilde med malerier og ønsker at sikre deres hjem med alarmsystemer.

 

Abstrakte malerier storsælger i Danmark

 

Fra galleriet Mynewart.dk bliver der hver uge solgt og sendt malerier af sted til de danske kunder. Det er især de abstrakte malerier kunderne efterspørger. Den abstrakte kunst er i særdeles høj kurs herhjemme, og danskerne ynder i stadig stigende grad at bryde væggene i boligen med flot abstrakt kunst.

 

Galleriet Mynewart.dk har ifølge iværksætter-parret opnået den hurtige succes grundet især to parametre: Det store og varierende udvalg malerier samt de billige priser malerierne kan erhverves til.

 

Galleriet har et samarbejde med mange udenlandske kunstnere, der leverer rigtig meget kunst til galleriet. Grundet de store mængder har galleri Mynewart.dk været i stand til at forhandle noget ganske lukrative aftaler på plads, hvilket resulterer i, at danskerne kan købe deres kunst til rigtig billige priser sammenlignet med et traditionelt dansk galleri, hvorfor priserne mange gange løber op i en gennemsnitlig månedsløn.city

 

Udvælgelsen af malerierne, der bliver solgt i galleriet sker i tæt samarbejde med de respektive kunstnere. Udvælgelsen er baseret på tidens trends og hvad kunderne efterspørger. Galleri Mynewart.dk har nemlig en klar ambition om altid at kunne tilbyde en kunstsøgende kunde det eller de malerier, som kunden er på udkig efter. Og i forlængelse af dette – at kunne sælge maleriet/malerierne til en pris, hvor alle kan være med.

 

Galleriet har ambitioner om hele tiden at udvikle sig, og planen for 2017 er ved at blive ridset op. Plakater og udvidelse til i hvert fald ét naboland. Salg af plakater skal ske via galleriets egen side samt på en side, der er ved at blive udviklet og skal køre sideløbende med galleri Mynewart.dk. Denne side hedder mode-plakater.dk – og herfra skal der sælges plakater i alle mulige afskygninger. Malerier og plakater harmonerer nemlig ganske fint med hinanden, og langt de fleste har både plakater og malerier hængende side om side i hjemmet.

 

Tyverialarmer og kameraer til sikring af hjemmet

 

Udover galleriet har parret også grundlagt Sydalarm.dk, der sælger alarmsystemer og videoovervågning. I kraft af Danmarks status som et af de lande i Europa, hvor der sker mest berigelseskriminalitet er flere og flere danskere begyndt at sikre deres hjem med alarmer og overvågningskameraer. Alt sammen for at hindre, at deres bolig eller virksomhed bliver tyvens næste mål.

 

Sydalarm.dk tilbyder både alarmer og videoovervågning af rigtig høj kvalitet og til rigtig fornuftige priser. Sydalarm.dk’salarmsystemer er uden noget abonnement, og fungerer på den måde, at man som kunde installerer alarmen i sit hjem, hvorefter man kobler sig selv, sine naboer, venner, familie og hvem der ellers bor i nærområdet på listen over modtagere, der får besked såfremt alarmen bliver aktiveret. På den måde kan man hurtigt reagere, hvis og såfremt en tyv forsøger at bryde ind.

 

Dette minimerer skaden, da de fleste tyve ikke ønsker at befinde sig i et hjem, hvor en alarm hyler. Dernæst har en tyverialarm en bevislig præventiv effekt, hvorfor man formentlig kan forhindre et indbrud for overhovedet at ske. Og på den måde bliver alarmsystemet en ganske fornuftig investering.

 

Udover tyverialarmerne forhandler Sydalarm.dk også videoovervågning. At have overvågningskameraer opsat har ligeledes en god præventiv effekt, samtidig med at det fungerer som bevismateriale, såfremt tyven alligevel vælger at bryde ind. Sydalarm.dk oplever ganske mange kunder, der vælger at investere i både et alarmsystem samt en videoovervågningsløsning, hvilket kun er en fordel i forhold til den præventive effekt.