Home » Smartphone » iPhone 7 panserglas – den bedste beskyttelse

iPhone 7 panserglas – den bedste beskyttelse

Prøv iPhone 7 panserglas til din telefon. Med et panserglas til din smartphone får du den maksimale beskyttelse til skærmen. Panserglasset beskytter mod ridser og snavs, men det beskytter også, hvis man er så uheldig at tabe telefonen på gulvet. Mange mennesker har nok prøvet at være uheldige og tabe deres telefon på gulvet. Mange har i den forbindelse til deres gru opdaget at skærmen var smadret. Hvis man havde haft panserglas på i en sådan situation, var det blot panserglasset, der var gået i stykker og ikke selve skærmen. Derfor bør man altid have panserglas på skærmen.

 

Beskyttelse mod snavs og ridser

Vores smartphones er et vigtigt redskab, som bliver brugt mange timer om dagen. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt at man passer på sin telefon. En måde hvorpå man kan passe godt på sin telefon er ved hjælp af panserglas. Denne smarte opfindelse giver din skærm ekstra beskyttelse helt uden at det går ud over skærmoplevelsen. Panserglasset vil ligge sig som en tynd hinde over skærmen, hvilket gør at man ikke kan se om der er et panserglas på eller ej. Denne tynde hinde beskytter mod snavs, ridser og slag. Hvis telefonen får et slag, er det panserglasset der går i stykker i stedet for skærmen.

 

Intet tab af den gode skærmkvalitet

Det bedste ved det hele er, at den gode beskyttelse ikke går ud over skærmkvaliteten. De nyeste smartphones får en bedre og bedre skærmopløsning, og derfor ville det være meget ærgerligt, hvis panserglasset ville ødelægge dette. Det er da heller ikke tilfældet. Panserglasset er ofte et tyndt folie, som lægger sig som en tynd hinde på skærmen. Man opdager slet ikke at foliet er på skærmen. Man får altså maksimal beskyttelse samtidig med at man får den samme gode skærmoplevelse.

iphone-7