Home » buket » Få lavet en smuk og personlig bårebuket

Få lavet en smuk og personlig bårebuket

Når du skal til begravelse, er det en god ide, at du får lavet en smuk og personlig bårebuket. Det er en fin gestus både over for familien og over for den, der er død. Hvis du leder efter et seriøst blomsterfirma i Silkeborg, der kan lave smukke bårebuketter, kan du kontakte Frk. Flora. De har stor erfaring med at lave bårebuketter og kan derfor lave en flot løsning til dig.

Frk. Flora har mange års erfaring på området. De kan derfor lave mange forskellige typer af bårebuketter. Det, der kendetegner en bårebuket, er, at den er flad på den ene side. Det gør, at buketten kan ligge på kirkegulvet. Når du er til begravelse, vil du se, at buketterne ligger på gulvet op mod kisten. Bårebuketterne er derfor med til at udsmykke kirken. Det kan også være en måde at vise familien, at du tænker på dem. Også selvom du måske ikke kan komme til begravelsen. Når begravelsen er slut, bliver bårebuketterne lagt ud på gravstedet eller et andet sted på kirkegården. Det er derfor muligt at nyde buketterne, når du kommer på kirkegården i de efterfølgende dage.

flowers-482575_960_720Din bårebuket er en sidste hilsen

Når du skal give en bårebuket til en person, du holdt af, er det en god ide, at du laver en personlig bårebuket. Bårebuketten bliver din sidste hilsen til den afdøde. Den skal derfor laves på lige præcis den måde, som du mener, at den afdøde ville have sat pris på. Til en begravelse kan det være svært at se en bårebuket, som du ikke synes om, ligge på kirkegulvet. En bårebuket, som du ikke har tænkt over, men bare hurtigt har valgt, fordi du skulle vælge en buket.

Det er helt op til dig at vurdere, hvad der vil være den rigtige bårebuket. Det kan være, at det er en med mange forskellige blomster. Det kan også være, at det er en, der kun er lavet af en slags blomster. Det kan være flot begge dele. Det kan også være, at du gerne vil have en stor og farverig buket. Det kan være med til at afspejle afdødes personlighed. Det kan også være, at du gerne vil have en mere afdæmpet bårebuket. Lige meget hvad kan de lave det hos Frk. Flora i Silkeborg. Deres store erfaring gør, at de har rigtig meget erfaring på området. De ved derfor også, at det er vigtigt at følge sit hjerte i forhold til valg af bårebuket.

En bårebuket kan både være lille og stor

Lige som der kan være mange forskellige typer af blomster i en bårebuket, kan en bårebuket også have flere forskellige størrelser. Hvis du gerne vil have det helt simpelt og minimalistisk, kan du få lavet en bårebuket af bare nogle få blomster. Det kan være meget smukt og enkelt. Hvis du mener, at det er det, der vil passe til afdøde, kan det derfor være en god ide at gøre det.

Du kan også få lavet en kæmpe bårebuket. Det kan være en stor og frodig buket, der er meget flot opsat og med mange forskellige blomster.

Det er helt op til dig, hvilken type du vælger. Frk. Flora laver bårebuketter, der koster mellem 25 og 1000 kroner. Det er derfor muligt at købe en bårebuket uanset, hvor mange penge du har.

Med til bårebuketten har du også mulighed for at lægge et kort eller et lille brev. Det gør det muligt for dig at skrive en sidste hilsen til de nærmeste pårørende. Det kan også være, at du vil henvende kortet direkte til den, der er død. Det er helt sikkert også noget, som de pårørende vil sætte pris på.