Home » Termostater » Med danfoss living får du flotte termostater af høj kvalitet

Med danfoss living får du flotte termostater af høj kvalitet

Danfoss er en af Danmarks mest kendte virksomheder. En lang og rig historie har været med til at skabe, hvad der i 2001 blev betragtet som Danmarks største industrivirksomhed. De er mest af alt kendt for at producere termostater til varmeregulering og det er netop dette produkt, som de fleste danskere og resten af verden forbinder med navnet. Det er dog ikke det eneste i deres portefølge og mange andre produkter har de både forsket i, udviklet og produceret. Danfoss er dog førende inden for termostater. De har formået at skabe dem i et stilrent design og af høj kvalitet. De kan findes ved at kigge på denne side her.

5Med et termostat fra danfoss living får du et intelligent indeklima

Der er sket meget inden for teknologien i de senere år. Særligt er trådløs kommunikation blevet en del af vores hverdag. Når det kommer til indemiljøet behøver dette ikke at være nogen undtagelse. Selvom de fleste danskere stadig benytter sig af de gammeldags termostater og muligheder for styring af varmen i hjemmet, så kan der findes langt bedre løsninger. Med Danfoss Link er det muligt at lade en intelligent computer styre varmen i dit hjem. Dette sikrer dig den optimale temperatur, lige meget hvor du befinder dig i hjemmet. På grund af denne computer, der kan foretage udregninger for dig, bliver det nemt at styre varmen. Derudover undgår du at bruge unødvendig energi og det vil også have en positiv effekt på din varmeregning. Du kommer i sidste ende til at spare penge på varmeregningen.

danfoss living er både smart og energirigtigt

At investere i denne løsning kan vise sig at være profitabelt i sidste ende. Et meget energirigtigt system, der er nemt at styre, sikrer dig bekvemhed samtidig med, at du skåner miljøet. Med living connect-termostater og en berøringsfølsom skærm kan du nemt styre hver enkelt radiators varmeniveau i hjemmet. Dette er helt lige til og det har aldrig været nemmere at skrue op eller ned for varmen for at finde præcis den temperatur, der passer til dig og din familie. Den berøringsfølsomme skærm og dertilhørende teknologi hedder Danfoss Link. Danfoss Link kan tilmed styres via en applikation på ens smartphone og man kan derfor styre sine termostater, lige meget hvor henne i verden, man befinder sig. Det er en mulighed for at skåne miljøet og på samme tid spare penge – en mulighed, der ikke bør overses.