Home » Ved Bi sko » Kender du Billi Bi sko?

Kender du Billi Bi sko?

Billi Bi er et dansk skotøjsmærke der startede tilbage i 1936 i en gammel stald i København. I starten lavede ægteparret bag brandet kun sko til børn. Men hurtigt begyndte de også at udvide med kvindesko, hvilket viste sig at være en stor succes. Billi Bi sko har alle dage, selv fra den spæde start, været indbegrebet at god kvalitet og tidsløst design. Da mærket blev grundlagt og i krigstiden var der mangel på klassiske skind og læder varer. De eksperimenterede derfor også med at lave sko i alle mulige arter af fiskeskind. I dag er alle Billi Bi sko dog typisk lavet af okse eller kalve skind.

Selve virksomheden Billi Bi har alle dage været en familiedrevet virksomhed og er det stadig. I dag er den styret af 3. generation.

Billi Bi har bryste sig af flere store årlige kollektioner. Deres sortiment tæller således både sko, støvler, sandaler, stilletter og sneakers. Stilen er klassik, men altid med et moderne tvist som tiltrækker en bred målgruppe af stilbevidste piger og kvinder. En Billi Bi sko holder flere sæsoner i streg, både kvalitets og stilmæssigt og er derfor efterhånden en favorit blandt mange kvinder.

 

Her kan du købe Billi Bi sko

 

Er du på udkig efter et par ny Billi Bi sko? Så er der masser af muligheder. Billi Bi føres i alle større varehuse såsom Magasin, Illum og Saling samt en lang række store og små forhandlere i hele Danmark og flere steder i udlandet. Du kan også med fordel shoppe nye Billi Bi sko via internettet. Rigtig mange webhops har et stort udvalg af både Billi Bi og mange andre mærker. Ofte er der en del penge at spare ved at shoppe online, ganske enkelt fordi konkurrence er større her end blandt fysiske forhandlere.  I dag trives langt de fleste mennesker trygt og sikkert med at benytter sig af online handel. Sikkerheden er efterhånden så stor, at det er svært at blive snydt. Mange webshops tilbyder desuden både fri fragt og gratis returret, på den måde er det ret så risikofrit at shoppe via nettet. Det er desuden nemt fordi du ikke engang behøver at forlade dit hjem, når du køber Billi Bi sko på internettet. En stor fordel i manges travle hverdag. Du kan finde et stort og varieret udvalg af skønne Billi Bi sko lige her: http://www.frk-himmelblaa.dk/shop/billi-bi-609c1.html