Home » bagage » Få en sækkevogn og skån din ryg

Få en sækkevogn og skån din ryg

Har du overvejet at anskaffe dig en sækkevogn? En sækkevogn er en rigtig god løsning for dig, som hele tiden har ting at flytte rundt. Sækkevogne er med til at skåne vores rygge således, at vi ikke laver skader. Sækkevogne findes i flere varianter, idet mange sækkevogne er speciallavet til en bestemt type transportopgave. Nogle sækkevogne er udstyret til at kunne køre på trapper, imens andre er mere designet til, at kunne køre på ujævne overflader. Uanset hvad findes der en sækkevogn, som kan opfylde dit behov. Hvis du gerne vil vide mere om sækkevogne, så tryk på følgende link www.hhl.dk/dk/vogne-og-loftemateriel/vogne/sakkevogne.

Sækkevogne i mange varianter:

Indenfor sækkevogns verdenen findes der bl.a. sækkevogn allround, som kan bruges til de fleste typer transportopgaver. Hvis du f.eks. skal flytte kasser, haveaffald eller andet, så har denne model en bred bund, der gør, at man kan transporterer flere forskellige slags ting. Der findes også sækkevogne, som kun kan bruges til en bestemt vægt. En sækkevogn til 350 kg kan ikke have mere end denne vægt på vognen, da det ellers bliver for svært at transportere vognen rundt. Der findes også en sækkevogn, der udelukkende er til transport af dæk. Mange værksteder vælger denne type, da dækkene passer perfekt på vognen. Denne type har mindre hjul end sækkevogn allround, men nogle lidt tykkere dæk, der gør, at den sagtens kan klare fire dæks vægt til sammen. Sækkevogn med spændebånd er speciallavet til transport af tænder. Denne model har større og tykkere dæk end de andre modeller samt en rund vogn, der gør, at tønden står solidt på vognen. Spændebådet er med til at holde tønden på plads, så den ikke falder ned over ens fødder. En distributionsvogn bruges f.eks. i forbindelse med transport af pakker. På postvæsnet ses denne type, da den er bred og kan have mange pakker stablet ovenpå hinanden. Der findes også sækkevogne med trappestige, der er god, hvis man skal nå ting oppe i højden. Denne type er også praktisk, hvis man skal transportere ting rundt, der skal placeres højt oppe.

 

Prismæssigt er det meget forskelligt hvad sækkevognene ligger på. De billigste sækkevogne er dem, som kan klare at løfte en bestemt vægt. Jo lavere vægt sækkevognen kan klare, desto billigere er sækkevognen også. Det er meget individuelt hvad behovet for en sækkevogn er, da det kommer an på, hvad formålet er med den. I hjemmet er en sækkevogn allround glimrende, da den kan bruges til flere opgaver. De speciallavede sækkevogne bliver mest anvendt til erhverv, hvor det er nødvendigt, at have forskellige typer stående. Tjek markedet ud af sækkevogne og find netop den, der kan opfylde dit behov. Det er en god ide, at sammenligne priserne på flere forskellige hjemmesider, så du på denne måde finder den bedste og billigste pris.